U zoekt een producent om een professionele bedrijfsfilm te laten maken?

Uw One-Stop-Shop voor beeld-en geluidsproducties

Media Managers zorgt voor een video die u onderscheidt van anderen, die voldoet aan úw wensen en waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken in zowel film als animatie.

Videoproducties

Onze professionele cameramensen brengen uw verhaal in beeld. In full HD, of 4K met HD-Blackmagic camera’s zetten we uw bedrijf of merk op een sterke manier neer.

Wij gebruiken ook drones en GoPro camera’s om pakkende en mooie beelden van uw bedrijfsactiviteiten te maken. Bij het maken van een bedrijfsfilm is het van groot belang om de doelgroep scherp op het netvlies te houden.

Wij verliezen ons niet in overmatige animaties en flitsende beelden. Wij brengen de boodschap op een professionele, duidelijke manier over en maken daarbij gebruik van hoge kwaliteit beelden.

Wij maken unieke bedrijfsfilms

Wat wij heel belangrijk vinden, is dat elke bedrijfsfilm uniek is. We vertellen het verhaal van úw bedrijf en zorgen dat de film geheel in uw eigen stijl wordt gemaakt, zowel qua inhoud als qua vormgeving.

In Adobe After Effects voegen wij unieke visuele effecten toe aan elke productie. Met een library van meer dan 125.000 audiotracks kunnen wij de juiste sfeer in uw film creëren door het gebruik van de juiste muziek of effecten.

Wanneer u een bedrijfsfilm wilt laten produceren, maar u bent nog niet zeker van de inhoud van de film, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden.

Animatie en design

Ons professionele team van videoproducenten en animators, maken unieke video animaties voor bedrijfspresentaties of voor bijvoorbeeld het gebruik op social media.

Het gebruik van video animaties zorgt dat het voor bezoekers heel snel duidelijk is waaróm juist uw bedrijf of dienst interessant is, oftewel: hoe onderscheid u zich van uw concurrenten?

Wat is video animatie?

Een video animatie is een film(pje) dat helemaal getekend is. Video animaties worden vaak ingezet als instructie-of voorlichtingsfilm.

Met Adobe Creative Cloud voegen wij unieke visuele effecten toe aan uw videoproductie, of animatie. Dit zorgt ervoor dat belangrijke onderdelen of uw boodschap in de video duidelijk naar voren komt en ook beter ‘blijven hangen’.

Animatiefilms worden vaak gebruikt om een product of dienst stap voor stap te beschrijven. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Social Media

Vandaag de dag maakt eigenlijk iedereen gebruik van social media. 

Social media wordt gebruikt voor zowel privé-als zakelijk gebruik. En dat biedt kansen! Consumenten gebruiken veelal Facebook, Twitter en Instagram, de jongere consumenten zien veel in Snapchat. 

Zakelijke gebruikers zien we vaak op LinkedIn terug, en ook daar neemt video een steeds groter deel van de tijdlijn in beslag.

Uw verhaal online

Videocontent op social media kanalen neemt een enorme vlucht. Media Managers maakt video’s voor gebruik op social media maar kan ook Instagram Stories, Facebook-of YouTube Live verhalen voor u maken. 

De video’s worden verspreid via websites, Facebook, Instagram of andere gewenste platformen. En wij kunnen helpen bij een mediastrategie! 

Wist u dat het gebruik van video content vele malen meer indruk maakt dan ‘platte tekst’ of een afbeelding? 

Ook nodigt video content meer uit om de informatie tot je te nemen; bij het lezen van informatie maak je tijdens het lezen van de eerste alinea al de keuze of je de tekst verder zal lezen, of juist niet.

Bij goede video content weet u zéker dat de boodschap aankomt.

Door social media in uw website te integreren maakt u het mogelijk voor bezoekers om uw content te delen met mensen in hun netwerk. Dat betekent dat uw informatie meer mensen, buiten uw eigen netwerk bereikt. Een mooie manier van het vergroten van uw naamsbekendheid.

Daarnaast maakt u het voor bezoekers ook zichtbaar dat u ‘actueel’ bent. Bezoekers zien graag dat websites zijn bijgewerkt en dat bedrijven actief zijn op social media, dat bevordert het vertrouwen in een bedrijf. Wilt u weten hoe u zich het beste kunt presenteren en welke content u kunt gebruiken voor uw social media? 

Neem vrijblijvend contact met ons op, of kijk alvast bij onze voorbeelden!