Ruimte voor ondernemen

Afbeelding interview AcconAVM

Eindejaarstips en podcasts

Het kabinet heeft haar plannen voor 2020 op tafel gelegd. Begrotingsplannen met maatschappelijke impact, met gevolgen voor ondernemers. AcconAVM ontwikkelde een campagne voor ondernemers.

De video’s werden door Media Managers gemaakt. Ook verzorgde het videoproductiebedrijf de ontwikkeling van een podcastkanaal en de distributie op platformen zoals Spotify en Apple en Google Podcasts.

Video afspelen

Podcasten bestaat al sinds 2004 en is sindsdien erg groot geworden in Amerika. In Nederland is het podcasten nog niet helemaal wat het in Amerika is, maar het medium is nog steeds met zijn opmars bezig. Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk het kan zijn om naar een podcast te luisteren. Media Managers heeft in de nabewerking de audio van de video-opnames geschikt gemaakt voor podcast en hier kan AcconAVM haar bestaande klanten informeren en nieuwe klanten inspireren.

Naast de audio verzorgde Media Managers ook de podcast-hosting. AcconAVM zorgt zelf voor het delen van de podcasts.

Afbeelding van cameraman bij opnames van AcconAVM

AcconAVM is van oorsprong een agrarische coöperatie, in 1917 opgericht door ons moederbedrijf in Leeuwarden Al snel groeide AcconAVM uit tot een landelijke, fullservice advies- en accountancyorganisatie voor het mkb. In 2017 vierde AcconAVM haar 100-jarig bestaan: een bijzondere mijlpaal.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Geen spam, alleen nieuws en updates.