Over ons
Een energiek en creatief mediabedrijf

Media Managers verzorgt videoproducties, bedrijfsfilms en werkt met professionele cameramensen vanuit haar vestiging in Arnhem. De Media Managers bieden productie van radio- en tv programma’s, bedrijfsfilm, commercials en advies in reclamestrategie.

Media Managers is preferred videoproducent van FOX Sports en maakt wekelijks content voor FOX Sports en online voor Vitesse. Daarnaast verzorgt Media Managers ook social media door producties voor Facebook Live en Instagram Stories.

Interesse naar de mogelijkheden? Wacht niet langer en bel nu!

Ontmoet ons creatief team
Ontwikkelaars, ontwerpers en dromers: dat is wie we zijn!
img-esther-boekhorst

Esther Boekhorst

Directie

Verantwoordelijk voor sales, business-to-business en management.

img-lawrence-vasseur

Lawrence Vasseur

Directie

Verantwoordelijk voor administratie, planning en management.

img-paul-joosten

Paul Joosten

Cameraman/Editor

Verantwoordelijk voor camerawerk en edit, voornamelijk bezig met Vitesse.

img-rick-janssen

Rick Janssen

Vormgever

Verantwoordelijk voor de montage van alle films en animaties van Media Managers.

img-koos-walda

Koos Walda

Cameraman/Editor

Verantwoordelijk voor camerawerk en edit. Eindverantwoordelijk voor montage van Vitesse TV.

img-colin-leurein

Colin Leurein

Content Creator

Verantwoordelijk voor (o.a.) Facebook Live en Instagram Stories bij de wedstrijden van Vitesse.

img-wiesje-officedog

Wiesje

Officedog

Wiesje zorgt voor de bewaking en extra gezelligheid op het kantoor met haar gesnurk.

Diensten
Wat doen wij?

Van idee tot eindproduct, wij verzorgen het hele traject

Een goede eerste indruk.
Videoproductie.

Een mooie film over uw bedrijf of evenement heeft uw klanten een beeld van uw organisatie en vertelt het verhaal van uw bedrijf, producten en de mensen die er werken. Daarnaast leent het maken van een bedrijfsfilm zich prima voor externe communicatie. U maakt een goede eerste indruk en komt professioneler over naar de buitenwereld.

Met eigen professionele cameramensen en editors worden high-end videoproducties gemaakt in Full HD, 4K en kunt u bij ons terecht voor producties met HD- of Blackmagix camera’s, Drone of GoPro.

Complexe kennis visueel overbrengen.
Animatie.

Met een animatievideo leggen wij complexe kennis verhalend uit zodat het makkelijker onthouden wordt. De objecten in een animatie worden door een een illustrator visueel vormgegeven.

Door de combinatie van soundeffecten, muziek en spraak is de animatie uitermate geschikt voor het overbrengen van een complexe boodschap.

Uw verhaal online.​
Social Media.

Videocontent op social media kanalen neemt een enorme vlucht. Media Managers maakt video’s voor gebruik op social media maar kan ook Instagram Stories, Facebook- of YouTube Live verhalen voor u maken.

De video’s worden verspreid via websites, Facebook, Instagram of andere gewenste platformen.

En wij kunnen helpen bij een mediastrategie!


Wist u dat het gebruik van video content vele malen meer indruk maakt dan ‘platte tekst’ of een afbeelding? Ook nodigt video content meer uit om de informatie tot je te nemen; bij het lezen van informatie maak je tijdens het lezen van de eerste alinea al de keuze of je de tekst verder zal lezen, of juist niet. Bij goede video content weet u zéker dat de boodschap aankomt.

Uw online visitekaartje.​
Webdesign.

Het design van uw website is heel belangrijk, het is immers uw visitekaartje. Media Managers maakt prachtige websites die aansluiten bij de huisstijl van uw bedrijf.

Daarnaast zijn onze webdesigns niet alleen aantrekkelijk om door te klikken en meer informatie te bekijken en te lezen: Wij zorgen er ook voor dat alle informatie op een mooie manier toegankelijk is op alle devices.

Oftewel, wij maken uw website volledig responsive. Daarnaast kunnen wij ook het onderhoud van de website in beheer nemen. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunt u ervan op aan dat uw website altijd goed functioneert.

Meer weten over webdesign? Klik hier.

Tijdlijn
Geen heden zonder verleden

De geschiedenis van de Media Managers.

img_mediamanagers-vitesse_ondertekening-2
Juli 1, 2018
Vitesse en Media Managers verlengen samenwerking
Media Managers hebben hun samenwerking voor meerdere jaren verlengd. De producent maakt alle videocontent vor de Arnhemse club, on- en offline en wekelijks het televisieprogramma Vitesse TV op FOX Sports.
Juli 1, 2018
Oktober 15, 2016
Verhuizing
Media Managers zet haar activiteiten voort in een nieuw pand in Arnhem.
Oktober 15, 2016
April 1, 2015
Verkoop Kanaal 13 (tv13)
Om zich volledig te richten op de succesvolle productietak worden de broadcast-activiteiten verkocht aan Focus TV.
April 1, 2015
Juli 1, 2012
Ontwikkeling Vitesse TV
Media Managers ontwikkeld het programma Vitesse TV, aanvankelijk een compilatie van programma-items werd het programma in 2014 een wekelijks programma dat uitgezonden werd op TV Gelderland en Eredivisie Live. Het programma is nu te zien via FOX Sports.
Juli 1, 2012
Juni 1, 2008
Exploitatie Kanaal 13 (tv13)
Media Managers start, met steun van Stadsregio Arnhem-Nijmegen, met een commerciële televisiezender. Kanaal 13 (later tv13) is in het begin alleen in Arnhem en Nijmegen te ontvangen, later werd de zender door UPC (nu Ziggo) in heel Gelderland doorgegeven.
Juni 1, 2008
Januari 1, 2004
Exploitatie lokale televisie
Media Managers start met de exploitatie van lokale televisie in Lingewaard, Arnhem en Nijmegen. Aanvankelijk met een kabelkrant maar al snel met wekelijkse (professionele) nieuws-uitzendingen.
Januari 1, 2004
Januari 1, 2000
Planning en inkoop reclamezendtijd
Media Managers zorgt voor de juiste media-mix door scherp reclamezendtijd in te kopen op regionale- en landelijke radiozenders.
Januari 1, 2000
Januari 1, 2000
Oprichting Media Managers
De onderneming Media Managers werd opgericht en startte aanvankelijk als reclame-advies bureau. De inkoop van "millimeters in" in lokale, regionale en landelijke dagbladen werd door ons gedaan voor verschillende klanten.
Januari 1, 2000