Over ons

Media Managers verzorgt videoproducties, bedrijfsfilms en werkt met professionele cameramensen vanuit haar vestiging in Arnhem. De Media Managers bieden productie van radio- en tv programma's, bedrijfsfilm, commercials en advies in reclamestrategie. Media Managers is preferred videoproducent van Vitesse (TV) en maakt wekelijks content voor FOX Sports en online voor Vitesse. Daarnaast verzorgt Media Managers ook social media door producties voor Facebook Live en Instagram Stories.

Referenties?

Wat onze klanten vinden.

Meer informatie?

Neem dan snel contact met ons op.

bel nu!

Tijdlijn

Verhuizing

Media Managers zet haar activiteiten voort in een nieuw pand in Arnhem.

Verkoop Kanaal 13 (tv13)

Om zich volledig te richten op de succesvolle productietak worden de broadcast-activiteiten verkocht aan Focus TV.

Ontwikkeling Vitesse TV

Media Managers ontwikkeld het programma Vitesse TV, aanvankelijk een compilatie van programma-items werd het programma in 2014 een wekelijks programma dat uitgezonden werd op TV Gelderland en Eredivisie Live. Het programma is nu te zien via FOX Sports.

Exploitatie Kanaal 13 (tv13)

Media Managers start, met steun van Stadsregio Arnhem-Nijmegen, met een commerciƫle televisiezender. Kanaal 13 (later tv13) is in het begin alleen in Arnhem en Nijmegen te ontvangen, later werd de zender door UPC (nu Ziggo) in heel Gelderland doorgegeven.

Exploitatie lokale televisie

Media Managers start met de exploitatie van lokale televisie in Lingewaard, Arnhem en Nijmegen. Aanvankelijk met een kabelkrant maar al snel met wekelijkse (professionele) nieuws-uitzendingen.

Exploitatie lokale media

In opdracht van de gemeente Lingewaard heeft Media Managers gezorgd voor een professionaliseringsslag bij de lokale omroep van de gemeente. Door dit succes volgden als snel de lokale media in Arnhem, Nijmegen en Renkum.

Planning en inkoop reclamezendtijd

Media Managers zorgt voor de juiste media-mix door scherp reclamezendtijd in te kopen op regionale- en landelijke radiozenders.

Oprichting Media Managers

De onderneming Media Managers werd opgericht en startte aanvankelijk als reclame-advies bureau. De inkoop van "millimeters in" in lokale, regionale en landelijke dagbladen werd door ons gedaan voor verschillende klanten.