Klanten
Wij zijn trots op onze klanten

We hebben het geluk om met veel gerespecteerde bedrijven te werken. We zijn blij dat we erin geslaagd zijn om aan hun eisen te voldoen en hen betere diensten te bieden!

Vitesse
Provincie Gelderland
VNO-NCW
Radiant
Burghouwt
Reac
Rabobank
Odin
Drukwerkconcurrent
Landerij de Park
AB Cleaning
Anac Selfstorage
Gemeente Lingewaard
Overbetuwe College
Rebo Reclame
New York Pizza
HAN Arnhem-Nijmegen
Gemeente Nijmegen
Colors @Home
Bouwfonds
Swoop
Open Universiteit
Maters BV
Sofa Company
Super Keukens
Reggefiber
Certilas
Hoom Boulevard
Museum Valkhof
Lavendi
Centrum Presikhaaf
PuurFair
Park Lingezegen
Absolute Advocaten
Jansen Totaal Wonen
Zijm
Profijt Meubel
New Balance
BOB
Wiggers van Meggelen
Ted X Ede
Volkshuisvesting
Keuken Depot
Syncasso
Holland International
NEC Nijmegen
KNGF
Pronto Wonen
Pennekamp Fietsen
Hobma Modelbouw
Droomparken
Gemeente Overbetuwe
Brandweer
Bridge to the Future
Reehorst Ede
EW Facility Services
Soleo
De Abacus
Paard & Koets
Testimonials
Wat vinden onze klanten van ons.

Verhalen over samenwerking met de Media Managers.

Iselinge Hogeschool/Radiant Opleidingen

Iselinge Hogeschool werkt graag samen met Media Managers. Zijn flexibel in planning, denken mee en nemen initiatief. En ze leveren prachtige producten op!

Elise Veenhuis — Communicatie adviseur CEPM en Iselinge Hogeschool
Jansen Totaal Wonen

Media Managers weet de klantwens op praktische wijze te vertalen naar realistische concepten waarbij de belangrijkste speerpunten geen moment uit het oog worden verloren. Media Managers denken goed mee, zijn doelgericht en hebben kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Om deze redenen zijn we zeer tevreden over de eindresultaten.

Mark Jansen — eCommerce Jansen Totaal Wonen
N.E.C. Nijmegen

Ik heb enkele jaren met veel plezier gewerkt met de MediaManagers voor diverse producties. Wat mij altijd opviel is de passie, flexibiliteit en bezetenheid van het vak. Samen hebben we diverse creatieve formats ontwikkeld en de eerste stappen gezet om onze achterban wekelijks met video te informeren.

Stasiu Teunissen — Marketing Manager N.E.C.
Provincie Gelderland

Samenwerking met Media Managers is inspirerend, dynamisch en energiek. Kwaliteit is het uitgangspunt, creativiteit en betrouwbaarheid krijg je er als klant als vanzelfsprekend bij!

Bob Roelofs — Griffier Provincie Gelderland
Park Lingezegen

Media Managers hebben vanaf 2013 onze filmitems over evenementen en werkzaamheden in Park Lingezegen gemaakt. Met leuke verslaglegging en pakkende items hebben ze meegewerkt aan een mooi video-overzicht van de ontwikkeling van Park Lingezegen.

Kristel Kleinhesselink — Park Lingezegen
Hobma Modelbouw

De samenwerking met Media Managers hebben wij uitstekend en als uiterst prettig ervaren. Ik ben uiterst tevreden en er wordt ook altijd snel gereageerd en dat betekent heel veel in deze tijd.

Rob Hobma — Eigenaar van Hobma Holding BV - Hobma Modelbouw B.V
Reac Magic Pay

De samenwerking heb ik als professioneel ervaren, waarbij er genoeg ruimte is voor flexibiliteit, wat erg prettig is. Daarnaast heeft Media Managers ons ook goed op weg geholpen met ideeën. Het eindresultaat zie ik als een high end product, eigenlijk nog boven onze verwachtingen, kortom zeer tevreden.

Einar Waegemaekers — Managing Partner at Reac BV
Gemeente Lingewaard

De samenwerking met Mediamanagers heb ik erg positief heb gevonden. Er is op een snelle en adequate manier een mooie presentatie van Lingewaard gemaakt, in het bijzonder van de activiteiten op cultureel gebied.

Harry ten Broeke — Gemeente Lingewaard
Golfen op een landgoed/Golfmuseum

Wij ervaren de samenwerking met Media Managers als zeer prettig. Creatieve daadkracht met een bijzondere manier om door de juiste vragen te stellen tot een tevreden eindproduct te komen. Het is prettig om achteraf te constateren dat ook je eigen creatieve vermogen is geprikkeld en je zo het gevoel hebt dat je een belangrijke bijdrage hebt kunnen leveren aan de productie. De productie is daardoor van onszelf geworden. Op een of andere manier komt dit over bij de kijker want we krijgen steeds weer positieve reacties.

John Ott — Golfen op een landgoed/Golfmuseum