Korte film voor Burgers’ Zoo

Cameraman filmt ingang Burgers'Zoo

Media Managers maakt in opdracht van Vitesse en Burgers’ Zoo een korte film over de geschiedenis van het dierenpark en de samenwerking met Vitesse.

Opnames van een interview met Alex van Hoof door Media Managers

Directeur Alex van Hooff vertelt in de film over de periode van het park in de Tweede Wereldoorlog maar ook over de innovaties van Burgers’ Zoo door de jaren heen. Hij vertelt verder over de samenwerking met Vitesse en het Nederland Openluchtmuseum.

De film wordt door Media Managers gemonteerd en is begin maart online te zien via de mediakanalen van Vitesse.

Cameraman van Media Managers filmt de capybara in Burgers' Bush

Op 30 maart 1913 opent Faisanterie Buitenlust, de voorloper van het huidige moderne dierenpark Burgers’ Zoo, voor het eerst zijn deuren voor het publiek. Sinds de oprichting door Johan Burgers, de eerste eigenaar en naamgever van het Arnhemse dierenpark, is het park altijd een echt familiebedrijf gebleven.

Al vanaf de beginjaren baarde het dierenpark opzien door zijn gedurfde vernieuwingen, natuurlijk vormgegeven dierverblijven en de creatie van beleving bij de bezoekers. Burgers’ Zoo kent een kleurrijke geschiedenis die het dierenpark heeft gevormd, zoals u het vandaag de dag in de bosrijke omgeving ten noorden van Arnhem aantreft.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Geen spam, alleen nieuws en updates.