Drone video laten maken?
Spectaculaire beelden!

Media Managers biedt de mogelijkheid om een professionele drone video te laten maken van uw bedrijf of evenement.

Een drone maakt veilig en kostenefficiënt de meest spectaculaire beelden. De luchtvideo geeft een geweldige manier om objecten, landschappen, industrieterreinen of onbereikbare plekken van een andere kant te bekijken.

Onze video drones kunnen worden ingezet bij de productie voor bedrijfsfilms, websites, Facebook, evenementen, tv commercials, film en televisieprogramma's. De luchtvideo die met een drone wordt gemaakt is origineel, onderscheidend, dynamisch en trekken direct de aandacht van de kijker. Dronevideo produceren wij in HD1080p of in professioneel ultra HD / 4K formaat.

Perfecte montage

Drone beelden geven een extra dimensie aan de video. Met mooie luchtopnames wordt de sfeer en beleving goed weergegeven.

Met onze luchtvideo's brengen wij inspirerende verhalen tot leven. Afhankelijk van de opdracht zoeken wij de meest (kosten)effectieve en veilige oplossing om tot een professioneel eindresultaat te komen.

Social media

Iedereen maakt gebruik van social media. De consumenten maken gebruik van Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat op persoonlijk en zakelijk vlak. Door social media in uw website te integreren kunnen uw bezoekers de content van uw site delen met hun netwerk.